Güney İlkokulu

Vizyon: Ortaöğretim kurumlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek seviyede öğrenci yetiştirmek. Dürüst, çalışkan, sorumluluk sahibi, öz güvenini sağlamış bireyler yetiştirmek. Gelecek 4 yıl içerisinde; bedensel ve ruhsal olarak gelişmiş, geleceğe sağlam adımlarla yürüyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı düşünen, problem çözen,sevgi ile yoğrulmuş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri için varız.

Başarılar: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Okulum Temiz, Sıfır Atık(Temel Seviye)

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guneyilkokulu03.meb.k12.tr

Adres - Güney Kasabası / Sinanpaşa / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Tekli

Adres - Güney Kasabası / Sinanpaşa / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Kasabamıza ulaşım oldukça kolaydır.Afyonkarahisar-Uşak-İzmir Karayolu üerinde olup her saat il merkezine ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık : Kınık Kasabası üzerinden 17Km, Otoyol üzerinden 24Km. İl Merkezine Uzaklık : 42KM